De Nieuwe Koptelefoon Van Bose is Niet Goedkoop, Maar Wel Een Echte Topper In Het Huidige Assortiment

hoofdtelefoon goedkoop

Ok toegegeven, als je op zoek bent naar een goedkope koptelefoon kom je waarschijnlijk niet uit bij Bose, maar als je een budget hebt voor een nieuwe koptelefoon raden we je aan om dit artikel eens goed door te lezen. De nieuwe koptelefoon van Bose is namelijk een echte topper.

De Bose Noice Cancelling Headphones 700, die in de zomer van 2019 werd uitgebracht, is het nieuwste juweel in de kroon van Bose, waarvoor alleen het merk het geheim heeft. Qua ontwerp verandert het volledig van zijn neef, de QuietComfort 35 II. De elegantie wordt weerspiegeld in een prachtige afwerking en het kan daarom worden gezegd dat het er geweldig uitziet.De 250 g heeft geen invloed op het comfort. De metalen hoepel is dunner. Het is echter niet opvouwbaar en is daarom vrij omslachtig om te vervoeren.

De Bedieningselementen Van Deze Koptelefoon Zijn Dik In Orde

Nieuw zijn de nieuwe bedieningselementen, die nu gebruik maken van tactiele en responsieve knoppen op het rechteroorstuk. De automatische meerpuntverbinding (Bluetooth 5.0) is ondanks een latentietijd van 190 ms zeer betrouwbaar.

  • Deze koptelefoon is compatibel met Alexa en Google voice assistants, en kan ook worden gebruikt in bekabelde modus.
  • Teleurstelling komt voort uit autonomie, omdat het op dit punt terugvalt. De 20 uur weerstand van de batterij is echter voldoende.

Geluidsgetrouwheid mag niet in twijfel worden getrokken. Het geluid is namelijk nauwkeurig en gedetailleerd met een goede midrange, hoge frequenties en een aangename bas.

  • De bassen kunnen echter verbeterd worden omdat ze een beetje kracht missen. Helaas is er geen equalizer om dit defect te compenseren.
  • Toch kunt u met de mobiele toepassing Bose Music de nodige instellingen en configuraties uitvoeren.

De Ruisonderdrukking Van Bose Koptelefoons Is Uitstekend

Wat de functionaliteiten betreft, is de ruisonderdrukking zeer effectief en in tien niveaus instelbaar dankzij de acht externe microfoons. De handsfree-kitfunctie spreekt ook zijn gebruikers aan met een uitstekende gesprekskwaliteit en een getrouwe stemweergave.

De Bluetooth Hoofdtelefoon Van Bose Is Een Echte Topper

Hier is dus een Bluetooth-headset die verre van schadelijk is voor de reputatie van Bose, want de geluidskwaliteit is onmiskenbaar. De functies zijn aantrekkelijk en de bedieningselementen intuïtief en zorgen voor gebruiksgemak.