Een Aantal Tips Als Je Een Begrafenis Moet Gaan Organiseren, Waar Moet Je Op Letten

De meeste mensen denken nooit aan begrafenissen totdat het tijd is om er een bij te wonen. Begrijpelijk, maar niet erg nuttig wanneer u onverwacht wordt geconfronteerd met de verantwoordelijkheid om er een te plannen.We hebben een aantal tips op een rijtje gezet als je een begrafenis moet organiseren. Begin in ieder geval met de uitvaartverzekering vergelijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden om kosten af te dekken. Ook kun je antwoord krijgen op Wat kost een eenvoudige uitvaart? Omdat je de kosten gemakkelijk kunt berekenen.

U kunt uw eigen begrafenis niet autoriseren

In Nederland heeft u de mogelijkheid om uw begrafenis vooraf te regelen en vooraf te betalen. Je kunt een graf kopen of je familie vertellen waar je wilt dat je overblijfselen worden verspreid. U kunt echter niet de definitieve machtiging voor uw eigen begrafenis of crematie ondertekenen

U kunt een begrafenis houden waar en wanneer u maar wilt

Begrafenissen zijn geëvolueerd. Ze moeten niet langer voldoen aan een bepaald formaat dat uw grootvader of oudtante mogelijk heeft gevolgd. Begrafenissen kunnen elke vorm aannemen waarvan u denkt dat die het beste bij u of uw gezin past.

U kunt bijvoorbeeld een eenvoudige herdenkingsdienst houden in uw favoriete restaurant met een gecertificeerde feestvierder. Het lichaam hoeft niet eens aanwezig te zijn als u dat niet wilt. Je kunt een religieuze mis houden in een kerk voor directe familie en een herdenkingsdienst in een uitvaartcentrum zes maanden later voor gasten buiten de stad. Of u kunt zich verzamelen bij zonsondergang op uw favoriete strand voor een kaarslichtwake of in het plaatselijke park bij een barbecue met vuurwerk. De keuze is aan u en elk uitvaartcentrum dat u kiest, kan helpen bij het vergemakkelijken van uw wensen voor het eren van het leven dat is geëindigd.

Een kist en kist zijn niet hetzelfde

Mensen hebben de neiging om de woorden door elkaar te gebruiken, maar er is een verschil tussen de twee. Een doodskist heeft zes kanten en wordt meestal gezien in Amerikaanse horrorfilms als wat Dracula elke nacht uit klimt. In de vorm van een zeshoek zijn doodskisten ontworpen om de lijnen van het menselijk lichaam te volgen, taps toelopend op het hoofd en de voet met een bredere constructie op de schouder. Een kist is rechthoekig met vier zijden grenzend aan rechte hoeken. Er werd ooit geloofd dat kisten acceptabeler waren dan doodskisten, omdat, wanneer gesloten, de sombere herinnering dat er een lichaam in zat, werd gemaskeerd door de meer aangename fundamentele vorm. Sorry Dracula.

U kunt nog steeds een begrafenis houden als u kiest voor crematie

Niet veel mensen weten dit. Begrafenissen zijn niet verboden omdat u gecremeerd wilt worden. U kunt op elk gewenst moment een bezichtiging met een open kist hebben voorafgaand aan de crematie of een herdenkingsdienst met een herdenkingsvideo. Sommige mensen hebben diensten met een urn te zien in plaats van een kist. Je kunt zelfs een begrafenis een jaar na de crematie houden als je wilde. Uw begrafenisopties zijn niet beperkt, simpelweg omdat u voor crematie kiest.

U hoeft niet gebalsemd te worden

Het zal je misschien verbazen dat, behalve in bepaalde speciale gevallen, balsemen niet wettelijk verplicht is. U kunt ervoor kiezen om niet gebalsemd te worden, gebalsemd te worden met milieuvriendelijke conserveermiddelen of hoe dan ook niet te schelen. Als u geen balseming wilt, hebt u meestal het recht om een ​​regeling te kiezen waarvoor u niet hoeft te betalen. Sommige begrafenissen kunnen balsemen vereisen als u het lichaam openbaar wilt bekijken of als het geen gekoelde faciliteiten heeft.