Er zijn steeds meer veranderingen zichtbaar op het gebied van de uitvaart, zo kun je ook online een begrafenis bijwonen

Wanneer een geliefde overlijdt, is het een bijzonder stressvolle tijd voor de nabestaanden. Het laatste respect betuigen aan een vriend of familielid kan zoveel betekenen voor hen die in rouw zijn. In de wereld van vandaag is het echter niet altijd mogelijk om persoonlijk een begrafenis bij te wonen. Uitvaart software en technologische vooruitgang hebben de uitvaartbranche voorgoed veranderd. Nu hebben de nabestaanden de mogelijkheid om een online begrafenis bij te wonen. Zolang de nabestaanden toegang hebben tot het internet, stelt begrafeniswebcasting hen in staat om een begrafenis of herdenkingsdienst van overal ter wereld te bekijken.

Je kunt ook een DVD laten ontwikkelen om de begrafenis toch bij te wonen

Om uitvaart webcasting te implementeren, hoeft een professional in de doodszorg alleen maar een videocamera, een microfoon en een computer met internettoegang te hebben om de uitvaartdienst live op te nemen en te streamen. Aangezien de herdenkingsdienst online wordt uitgezonden, kan deze ook worden opgenomen. Hierdoor kan een familie ervoor kiezen om de opname op een DVD te laten branden, zodat ze deze later opnieuw kunnen bekijken. de uitvaartprofessional kan de video bewerken, een intro en een einde toevoegen en eventuele extra informatieschermen toevoegen om de DVD volledig aan te passen.

Tegenwoordig wordt een uitvaart of begrafenis ook online gevolgd om gestreamed

Wie de begrafenis niet live online kon bekijken, kan hem ook op een later tijdstip op aanvraag bekijken. Deze functie is uniek in die zin dat de nabestaanden hun laatste respect kunnen betuigen, familie en vrienden kunnen zien en op hun eigen manier “er zijn” voor het levensfeest, zelfs als ze niet in staat waren om persoonlijk aanwezig te zijn.

  • Vóór de begrafenis webcasting, als een geliefde overleed en familie of vrienden ziek waren, weg voor zaken, uitgezonden in een ander land voor militaire dienst of gewoonweg niet over de financiële middelen beschikten om te reizen, konden ze geen deel van de dienst hebben. Natuurlijk konden ze kaarten of bloemen sturen, maar er was een gat in het rouwproces. Ze hebben de verbinding en de steun van hun familie en vrienden gemist. Begrafenis webcasting helpt dit gat te vullen.
  • Een uitvaartmarketing- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in uitvaartsoftware kan de juiste apparatuur aanbevelen en de uitvaartsoftware leveren om maximale kwaliteit en eenvoud van integratie te garanderen. Dit bedrijf heeft jarenlang gewerkt aan het ontwikkelen en perfectioneren van de uitvaartsoftware achter hun webcasting oplossing om ervoor te zorgen dat de families van de klant een hoge kwaliteit en aanpasbare online begrafenis kunnen bekijken.