Heb Je Er Tegenwoordig Op Gelet Hoeveel Verzekering Je Tegenwoordig Kost

Hoewel het een noodzaak is, is het mogelijk dat u te veel betaalt en zou kunnen profiteren van het leren hoe u geld kunt besparen op beste verzekeringen, van auto naar huis, en meer zoals onafhankelijk energie vergelijken.

Ik weet dat mensen teveel betalen omdat ik op een gegeven moment teveel betaalde. Toen ik 16 was, had ik net een nieuwe auto voor me gekocht. Het was goedkoop, had hoge kilometers en had meer verfschilfers dan echte verf.

Hoewel al het andere aan de auto te veel gebruikt en goedkoop was, was de verzekering meer dan $ 100 per maand!

Mijn vader hielp me een beleid te vinden en geen van ons besteedde veel aandacht aan de kosten, wat verrassend was, gezien zijn soberheid. Ja, ik was een tiener en een nieuwe bestuurder. Noch mijn vader noch ik hebben ons huiswerk gedaan en gewinkeld om geld te besparen op verzekeringen, omdat we net de verzekeringsmaatschappij van mijn vader gebruikten.

Ook had ik allerlei dekking op deze goedkope, lelijke auto. Ik had een zeer laag eigen risico (zoals $ 250 of zoiets) en een botsingsverzekering (die meestal niet nodig is voor een super goedkope auto). Toen ik me eenmaal realiseerde dat ik alle fouten maakte, bracht ik wijzigingen aan en daalde mijn verzekering met meer dan HALF. Ik ging van het betalen van meer dan $ 100 per maand aan autoverzekeringen naar ergens rond de $ 50 per maand.

Wat heeft invloed op hoeveel u betaalt voor verzekeringen?

Ten eerste, om geld te besparen op verzekeringen, moet u weten wat precies van invloed is op uw verzekeringstarief

Enkele van de factoren die een rol spelen bij autoverzekeringen zijn:

Waar woon je. Afhankelijk van de stad en de staat waarin je woont, kun je meer of minder betalen dan anderen. Dit heeft invloed op uw verzekeringstarief, want als uw regio meer dan gemiddeld ongevallen, veel autodiefstallen, gek weer of iets anders heeft, moet u mogelijk meer betalen voor de verzekering.

  • Jouw auto. Een Corvette gaat waarschijnlijk meer kosten om te verzekeren dat een Camry. Sorry om te zeggen, maar dit is absoluut de reden waarom u moet nadenken over de HELE kosten wanneer u beslist welke auto u wilt kopen. Uw maandelijkse en / of jaarlijkse verzekeringsbetalingen zijn direct gerelateerd aan het type auto dat u koopt. Dit komt omdat bepaalde voertuigen simpelweg meer geld kosten voor een verzekeringsmaatschappij om schadevergoeding te betalen.
  • Hoe u rijdt. Ja, de manier waarop u rijdt heeft grote invloed op uw verzekeringstarief. Als je veel ongelukken krijgt, ga je waarschijnlijk meer betalen dan iemand die dat nog nooit heeft gedaan.
  • Jouw leeftijd. Voor een 16-jarige wordt een hoger verzekeringstarief in rekening gebracht dan iemand die al twee decennia rijdt. Dit komt door ervaring en de kans op een ongeval.
  • Uw credit score. Ja, uw credit score speelt een rol in het tarief van uw autoverzekering. Hoe hoger uw credit score, hoe minder u mogelijk moet betalen voor autoverzekeringen. Dit komt omdat autoverzekeringsmaatschappijen denken dat degenen met hogere kredietscores de neiging hebben meer verantwoordelijk te zijn.