Hoe Je De Wasmachine Kunt Verhuizen Zonder Hulp Van Dure Verhuizers

Soms wil je je wasmachine gewoon niet achterlaten. Ja, het transport kost geld, maar uw eerste beoordeling vóór het verplaatsen toont aan dat de moeite het zeker waard zal zijn.

De eenvoudigste manier om een ​​wasmachine te verplaatsen is natuurlijk om contact op te nemen met professionele verhuizers en ze het voor u te laten doen. Dat kost u natuurlijk nog meer geld maar je wil natuurlijk niet dat je dure Samsung wasmachine beschadigd raakt. U kunt er dus voor kiezen om uw wasmachine zelf te verplaatsen om wat geld te besparen. Laten we echter één ding rechtzetten: een wasmachine verplaatsen zonder ervaren verhuizers in te huren, zal helemaal niet gemakkelijk zijn. Mogelijk, maar het is op geen enkele manier een wandeling in het park.

Volg deze tips voor het zelf verplaatsen van een wasmachine, en uiteindelijk zou alles goed moeten zijn.

Wat moet je eerst doen voordat je een wasmachine gaat verhuizen?

Ongeacht of uw wasmachine een model met voorlader of een model met bovenlader is, er zijn een aantal dingen die u hoeft te doen om u voor te bereiden op de daadwerkelijke stappen om een ​​wasmachine van het ene huis naar het andere te verplaatsen.

Let goed op deze voorbereidingsstappen omdat ze erg belangrijk zijn. Het overslaan van een enkele taak zal dingen zeker moeilijker voor u maken, en kan zelfs de gehele wasmachine verplaatsing onmogelijk maken, afhankelijk van de aard van de overgeslagen stap.

Probeer vrienden en familie te vinden die willen helpen

Ja, het is mogelijk om een ​​wasmachine te verplaatsen zonder verhuizers in te huren – door deze tips en stappen voor het verplaatsen van de wasmachine te volgen, kunt u precies dat doen. Je kunt het werk echter niet helemaal alleen afmaken – je hebt nog steeds minstens twee andere helpers nodig om dingen veilig te houden.

Als u niet in staat bent om vrienden of familieleden te beveiligen om u een handje te helpen, dan moet u serieus overwegen om de professionals in te huren om het voor u gedaan te krijgen.

Kijk de handleiding van de wasmachine goed door

Controleer of u de gebruikershandleiding van uw wasmachine bewaart. U hebt het nodig om de aanbevelingen van de fabrikant te raadplegen bij het vervoeren van de wasmachine. Als u het niet kunt vinden, voert u een Google-zoekopdracht uit met het merk van uw wasmachine, het model en het woord ‘handleiding’ aan het einde. Als dat ook niet lukt, neem dan contact op met de winkel waar u het apparaat hebt gekocht en vraag hen om hulp.

Houd er rekening mee dat het raadplegen van de gebruikershandleiding een aanbevolen stap is, het is niet iets dat u moet doen om uw wasmachine succesvol te verplaatsen.

De wasmachine is voorbereid op een verhuizing

Doorvoerbouten (ook wel verzendbouten genoemd) zijn metalen staven die in speciale gleuven van wasmachines worden geplaatst om de trommel geïmmobiliseerd en gestabiliseerd te houden terwijl het apparaat wordt getransporteerd.

Trommelophangingsmechanismen zijn zeer gevoelig voor schade veroorzaakt door overmatige trillingen of plotselinge schokkende bewegingen, dus u moet de transportbouten vinden waarmee uw wasmachine is meegeleverd toen u deze kocht.

U wordt ten zeerste afgeraden een wasmachine zonder transportbouten te verplaatsen, omdat dit zeer riskant is en tot kostbare schade aan uw huishoudapparaat kan leiden. Als u geen idee hebt waar die bouten zich bevinden, neemt u voor hulp contact op met de plaatselijke winkel voor huishoudelijke apparaten.

De installatiemethode van sluitringen (sluitringen) is niet overdreven ingewikkeld, maar varieert van model tot model. Daarom is het belangrijk om de handleiding van uw apparaat te raadplegen om precies te weten hoe het is gebeurd.