Hoe slaagt u een auto -rij -examen

Een auto -rij -examen is een van de benodigde stappen voordat een rijbewijs wordt aangevraagd. Om te slagen, moet je bewijzen dat je een competente bestuurder bent met een goede kennis van verkeerswetten en regels. Dit omvat een verscheidenheid aan verschillende vaardigheden, zoals versnellen en soepel remmen, snelheidslimieten gehoorzamen en de lay -out van de wegen kennen.

Bestuurders zullen ook een verscheidenheid aan vaardigheden moeten demonstreren, zoals het veranderen van Lane, ruimte laten voor andere voertuigen en back-ups. Deze vaardigheden kunnen worden getimed en punten worden afgetrokken voor eventuele fouten goede voorbereiding door hier je theorie te oefenen.

Theoretische tests zijn meestal computergebaseerde examens met meerdere keuze. Je moet 50 vragen beantwoorden om te slagen. Als u minder dan 16 fouten krijgt, krijgt u een passerende score.

Afhankelijk van de staat kunnen er aanvullende vereisten zijn voor stuurprogramma’s. Als je bijvoorbeeld een tiener bent, moet je laten zien dat je een ouder of voogd toestemming hebt om de test te doen. Bovendien moet u documenten zoals uw verzekeringscertificaat, bewijs van fitness en de registratie van uw voertuig meenemen.

In veel staten wordt een bestuurderstest beheerd door afspraak. Aanvragers moeten hun afspraken zo snel mogelijk plannen en moeten ten minste een uur vóór de geplande datum en tijd aankomen.

Tijdens de test zal een onderzoeker de bestuurder door verschillende tests begeleiden. Afhankelijk van de staat kunnen deze tests manoeuvreerbaarheid en parkeertests omvatten.

Het is belangrijk om je te concentreren op je rijden tijdens de test. Als u dat niet doet, kunt u uw voertuig vastlopen en de test niet doorstaan.