LG telefoons zijn ook een van de meest gekochte modellen van dit moment, waarom zou je voor een LG telefoon kiezen?

De markt voor mobiele telefoons, die overspoeld wordt met tal van innovatieve producten, heeft nog een ander apparaat dat wordt aangedreven door Android. De tablet gestileerde mobiele telefoon, compact en stijlvol is uitgegroeid tot de consument genot die internet en multimedia-ervaring aan te bieden. Een van de nieuwste modellen met 3,2 inch HVGA-aanraakscherm en 3,2 megapixel camera kan worden gemaakt van een GSM mobiele service provider. Motorola vrijgegeven hun eerste toestel waarin Google Android-besturingssysteem met drukknop toegang tot e-mail, Face book en andere sociale netwerksites.

LG telefoons hebben ook nieuwe modellen op de markt gebracht die erg populair zijn geworden

LG heeft hun model geĆÆntroduceerd met 3 inch volledig touch screen en schuif het toetsenbord om de groeiende vraag in de markt te voldoen. Het zal naar verwachting een alternatief zijn voor Apples iPhone. Met meer en meer mobiele operators die kiezen voor Google Android, gaat het systeem zijn sterke aanwezigheid in de mobiele telefoonwereld bewijzen. De concurrentie is nu zeer hevig nadat Android de faciliteit gratis heeft uitgebreid naar fabrikanten als Sony Ericsson, Nokia, Samsung, HTC en vele anderen. Het biedt flexibiliteit met betrekking tot het aanraakscherm waardoor het systeem gebruiksvriendelijker wordt.

Er zijn natuurlijk ook nadelen voor LG te zien op de markt van mobiele telefoons

De concurrentie op de markt kan echter kleine nadelen voor Android-gebruikers met zich meebrengen. Deskundigen vrezen de dreiging van hacken, omdat het systeem een open source platform is. De geboorte en groei van Android is het resultaat van Google’s vaste overtuiging dat de toekomst van internet in mobiele telefoons ligt. Het nieuwe platform zou het accent kunnen verleggen naar mobiele apparaten van de computer, als een handige optie voor de internetbrowsers. Verder zal de komst van Google Android de mobiele telefonie veel goedkoper maken. In tegenstelling tot Microsoft Google rekent Google geen voorheffing voor de software of licentiekosten en zij kunnen het kostenvoordeel overdragen aan de consument.

  1. De Google Android, is ongetwijfeld een herdefinitie van het concept van de smart phone. Minstens zo belangrijk is het feit dat het monopolie van Microsoft nu wordt uitgedaagd door Google Android, wat uiteindelijk in het belang van de consument zal zijn.