Hoe kun je een wasmachine zelf repareren? En wat zijn de zaken die je in de gaten moet houden als je eenmaal aan het repareren bent?

Als u een probleem heeft met het repareren van uw wasmachine, dan hoeft u niet te bellen met een reparateur, waarom probeert u het dan niet zelf te repareren? De meeste problemen die zich voordoen in uw wasmachines zijn eigenlijk heel gewoon en kunnen gemakkelijk worden opgelost. Er is echt nodig om onnodig geld uit te geven om een reparateur te bellen om het te komen repareren.

Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met het bevestigen van een wasmachine, moet u zich ervan vergewissen dat de wasmachine eerst is losgekoppeld van de stekker. Sommige mensen denken dat een klein probleem kan worden opgelost zonder de stekker uit het stopcontact te halen, maar zelfs het kleinste probleem moet u de stekker uit het stopcontact halen. Dit is vooral om veiligheidsredenen. Bovendien, waarom zou je de stekker niet uit het stopcontact halen als het maar een seconde duurt?

Tips voor het kopen van onderdelen bij het repareren van een kapotte ring

Voordat u uw oude kapotte wasmachine weggooit, moet u er rekening mee houden dat uw volgende wasmachine kapot zou zijn en dat u op tijd een aantal reserveonderdelen nodig heeft om deze te repareren. Daarom kunt u uw oude kapotte wasmachine controleren voordat u deze weggooit en de onderdelen die u nodig hebt, demonteren. Kopen bij een retailer van wasmachinereparatie is geen goed idee, omdat zij ook de gebruikte onderdelen van gerecyclede wasmachines zouden kopen. Een betere optie is om te controleren met een groothandel apparaat onderdelen verkopers waar u kunt krijgen gloednieuwe en nog goedkopere wasmachine onderdelen.

Let goed op als de roerwerken van een wasmachine niet goed meer werken

Als het roerwerk van de wasmachines niet werkt, rust dan rustig. Vergeleken met andere onderdelen van de wasmachine zijn roerwerken relatief eenvoudiger te bevestigen. De aandrijfriem zorgt ervoor dat het roerwerk werkt, en als deze riem losraakt, kan dit ertoe leiden dat het roerwerk in de wasmachine niet goed werkt. Om de aandrijfriem van het roerwerk te zien, verwijdert u het achterpaneel van de wasmachine. Zoek de aandrijfriem en druk deze in. Als de machine ongeveer ¾ inch beweegt, hoeft u deze alleen maar vast te draaien. Als u ziet dat de riemaandrijving echt beschadigd is, is het tijd om een nieuwe te kopen.

Bij het aanhalen van een aandrijfriem hoef je alleen maar de bevestigingsmoer van de motor een beetje los te draaien en de motor met de bergrail te ontlasten. Wacht tot de riem perfect vastzit en voordat u de moer monteert. De laatste stap is om het toegangspaneel terug te sturen en uw sluitring wordt vastgezet.

Lekkende wasmachine

Als je een lekkende ring hebt en het is zeer waarschijnlijk dat het lek uit de slang komt. Om dergelijke wasmachineproblemen op te lossen, moet u de slangen controleren terwijl de wasmachine wordt gevuld. Als u de plaats waar het lek vandaan komt, is het enige wat u hoeft te doen, is de slang vast te zetten.